Jandarmii argeșeni, în număr mare pe străzile din Argeș în acest weekend! Află motivul!

0

Jandarmii argeșeni, în număr mare pe străzile din Argeș în acest weekend! Află motivul! În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările sportive care se vor desfășura pe raza județului nostru.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. PITEȘTI. DE NECREZUT! TREI CAI FRUMOȘI – ESCORTAȚI DE POLIȚIE!

În zilele de 25 și 26 martie, jandarmii vor fi prezenți la competițiile sportive – meciuri de fotbal și baschet de pe raza județului Argeș, astfel:

  • În data de 25 martie 2023 vor avea loc meciuri de fotbal pe Stadionul Central Bradu, Stadionul Nicolae Dobrin, Stadionul Municipiului Câmpulung și meciuri de baschet masculin în Sala Sporturilor Pitești Arena.
  • În data de 26.03.2023 vor avea loc meciuri de fotbal pe Stadionul Tablierul Pitești și Stadionul Central Leordeni.

Pentru desfășurarea în siguranță a manifestărilor sportive, jandarmii vor fi prezenți în zonele de acces pentru evitarea aglomerărilor, vor acorda sprijin participanților și vor interveni în caz de nevoie.

Recomandăm cetățenilor care vor participa la evenimentele sportive să evite implicarea în activități sau acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respecte recomandările forțelor de ordine, dacă sunt însoțiți de copii, să îi supravegheze cu atenție, să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmerie sau să apeleze numărul unic de urgență „112”.

De asemenea, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele:

  • deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;
  • afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;
  • accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților;
  • aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata