Jandarmii argeșeni, pe străzile din județ! Află motivul!

0

Jandarmii argeșeni, pe străzile din județ! Află motivul!

Pentru buna desfășurare a manifestărilor publice care vor avea loc pe raza județului și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță, în acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni vor fi la datorie. Astfel, în data de 18.02.2024, vom fi prezenți la Sala Sporturilor din Mioveni pentru a asigura măsurile de ordine publică cu ocazia desfășurării meciului de handbal feminin dintre echipele CS Rapid București și Team Esbjerg.

CITEȘTE ȘI: SINUCIDEREA DE LA ETAJUL 10. DE CE S-A ARUNCAT ÎN GOL BĂTRÂNUL? FILMUL EVENIMENTULUI!

De asemenea, pentru siguranța participanților, în data de 17.02.2024, vom fi prezenți și în comuna Rociu, la evenimentul cultural-artistic “Hora Satului”.

Le recomandăm participanților la evenimentele publice să respecte indicaţiile organizatorilor șiale  forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul patrulelor de jandarmerie.

Dacă în acest sfârșit de săptămână alegeți să faceți drumeții în zona montană a județului nostru, jandarmii montani vă recomandă să acordați o atenție deosebită prognozei meteo și să vă echipați corespunzător. De asemenea, asigurați-vă că traseul ales este deschis circulației și poate fi parcurs în siguranță. Evitați zonele nemarcate sau drumurile închise, precum și cele pe care nu le cunoașteți.

Vă dorim un sfârșit de săptămână lipsit de incidente și vă reamintim că, în situația în care vă aflați într-o situație de risc sau sunteți martorii unor fapte de natură antisocială, puteți solicita sprijinul celui mai apropiat echipaj de jandarmerie, direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata