Jandarmii argeșeni prezenți la evenimentele sportive din Pitești!

0

Începând din 08 decembrie 2022, pentru o perioadă de trei zile, jandarmii argeșeni sunt prezenți la evenimentele sportive organizate pe raza județului Argeș, unde se preconizează participarea unui public numeros, pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică.

          Astfel, în data de 08 decembrie 2022, vom fi prezenți la meciului de fotbal din Cupa României, dintre echipele CS Mioveni – UTA Arad, începând cu ora 20:00, pe Stadionul Orășenesc Mioveni.

În perioada 08-10 decembrie 2022, timp de trei zile, Municipiul Pitești găzduiește Campionatul Național de Ashihara Karate care se va desfășura la Sala Polivalentă – Arena Pitești, începând cu ora 09:00, unde jandarmii argeșeni se vor asigura că vă veți bucura de activitățile sportive în siguranță.

          În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. 

Jandarmeria Argeș recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele:

    deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;

    afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;

    accesul cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților;

    aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a activităților, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata