Japca de la Slatina!

Sâmbătă, la Slatina, în faţa a peste 500 de spectatori, a fost un adevărat derby pentru supravieţuire. Din păcate pentru F.C. Argeş, dar şi pentru fotbal, soarta meciului a fost decisă de omul care trebuia să fie corect şi imparţial, şi să nu se implice direct în stabilirea rezultatului final al întâlnirii. Omul, pe numele lui COZA IONUŢ,  nici  fizic de arbitru nu are, şi este din Cernica, localitate renumită prin acel preot la care se spovedeau fotbaliştii de la Dinamo, şi care s-a dovedit a fi homosexual…
Infracţiunile flagrante ale „infractorului“ COZA
Să vedem ce a comis „infractorul” COZA, numai în repriza a doua: a anulat un gol perfect valabil marcat de Leo Manole în minutul 46, asta cu largul concurs al asistentului Marius Marchidan din Brăila. Apoi, în minutul 50, Pribac, aflat în zid la o lovitură liberă de la 17 metri ridică mâna sus, în calea mingii care se ducea spre poartă, dar arbitrul „infractor” nu acordă cuvenitul penalty… În minutul 75 acordă penalty la un presupus fault al portarului Vreme la David, infracţiune numai de el văzută! Mai departe, Vreme respinge şutul din lovitura de la 11 metri, iar Dan Săndulescu trimite mingea în poartă din apropiere, dar cu mâna, ca la handbal!!! Şi aşa, în loc de 1 – 1 sau 2 – 1 pentru F.C. Argeş a fost 2 – 0 pentru F.C. Olt! Încă de la începutul primei reprize, maniera anti F.C. Argeş s-a văzut clar în arbitrajul „fluieraşului” din Cernica. L-a avertizat verbal pe antrenorul Iulian Crivac încă din minutul 10, pentru proteste la deciziile acestuia care „împingeau” de la spate echipa gazdă.
Ivănică iar a ratat…
În prima repriză, Dănuţ Ivănică ratează două mari ocazii de gol. Aflat în situaţii bune, Ivănică a trimis cu capul pe lângă poatra lui Bordea… În minutul 41, Adrian Voicu face singura lui greşeală din acest meci, pierde mingea la 35 de metri de poartă în faţa lui Bancu, acesta preia, pătrunde şi şutează pe jos de la 17 metri învingându-l pe Ionuţ Vreme care a avut reacţie târzie: 1 – 0 pentru CS Olt.
Gol anulat, penaltyuri, şi eliminare
În minutul 46 Manole înscrie un gol perfect valabil, anulat de arbitrii, urmează faza din minutul 50 cu henţul clar în careu al lui Pribac la care arbitrul COZA a demonstrat cât de corupt este. În minutul 58, Alin Popa şutează senzaţional de la 25 de metri, dar mingea zguduie bara din stânga lui Bordea, iar patru minute mai târziu şutul din unghi al lui Alin este cu greu oprit de acelaşi Bordea. Fundaşul Argeşului, Valentin Vişa, este eliminat în minutul 72 pentru cumulul de cartonaşe, iar echipa lui Crivac rămâne în nouă jucători de câmp. Vine apoi faza cu penaltyul inventat pentru gazde, şi golul înscris cu mâna de Dan Săndulescu, iar meciul se termină cu o altă mare ratare a lui Ivănică, cel care aflat singur la 12 metri de poartă loveşte mingea greşit, un semi-luft demn de „divizia judeţ”. Jucătorii alb-violeţi au ratat pe final ocazia de a înscrie din trei lovituri libere din preajma careului…
Dan Săndulescu a dat o lecţie
F.C. Olt, echipa pregătită de Cornelui Papură, a avut trei jucători a căror evoluţie a adus victoria echipei gazdă, care a fost ajutată şi de arbitrul COZA din Cernica. Este vorba de mijlocaşii Dan Săndulescu şi Andrei David, şi de atacantul Nicuşor Bancu. Primii doi sunt piteşteni, iar Dan Săndulescu a şi jucat la echipa de tineret a Argeşului. În campionatul trecut a evoluat la CS Mioveni,  iar în vară, Dan Săndulescu plecase cu F.C. Argeş în cantonamentul de la Sf. Gheorghe, dar după numai o zi l-a părăsit şi a semnat cu F.C. Olt. Prin prestaţia lui în meciul contra lui F.C. Argeş, Săndulescu a demonstrat că are caracter şi că este profesionist adevărat. Faptul că a marcat cu mâna la faza penaltyului, îl scuză: Dan şi-a amintit că tatăl său a fost handbalist, iar la un astfel de meci cu miză, scopul scuză mijloacele!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.