Jean Vlădoiu: „Prepeliță are nevoie de liniște, de susținerea noastră!”

0

Andrei Prepeliță nu va fi schimbat din funcția de antrenor, a declarat recent Jean Vlădoiu, președintele FC Argeș. Oficialul din Trivale a spus că toată conducerea clubului are încredere în experiența pe care o are tehnicianul și că are nevoie de liniște și suport pentru a-și atinge obiectivul. De asemenea, acesta a mai spus că jucătorii trebuie să își facă treaba în teren și să elimine greșelile personale din cauza cărora alb-violeții au obținut trei înfrângeri și o remiză în ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI: RICĂ NEAGA SARE ÎN APĂRAREA LUI PREPELIȚĂ! „TREBUIE SĂ GÂNDIM ȘI PUȚIN CU CAPUL!”

„Eu am încredere în acest staff. M-au surprins informațiile apărute în presă privind înlocuirea antrenorului Andrei Prepeliță. Vreau să-l asigur pe Andrei și staff-ul lui că totul este în regulă, că ne punem mari speranțe în ei. Avem mare încredere, îi cunosc foarte bine după două sezoane petrecute împreună. Îmi doresc ca el să aibă continuitate. Eu cred că el are șanse reale de a-și îndeplini obiectivul și în acest sezon. Numai că Prepeliță are nevoie de liniște, de susținerea noastră, a conducerii, a suporterilor. Nu înțeleg de ce este contestat. Încearcă să facă treaba cât mai bine, zi de zi îl văd mult mai montat și dornic de a face lucrurile așa cum trebuie la FC Argeș.

Din punctul meu de vedere, are susținere totală. Am vorbit și cu domnul Gentea. Trebuie ca jucătorii să își facă treaba și să nu mai avem situații cum a fost cu CFR-ul, 7 ocazii clare de a marca, dar nu am reușit să dăm un gol…Asta este problema noastră, trebuie să avem mai multă încredere în noi, iar atunci când ajungi în situații de unu la unu cu portarul, trebuie să marchezi. Din cauza asta, noi suferim ca și echipă. Sunt ferm convins că vor veni meciurile bune și punctele. Dacă vom reuși să eliminăm aceste greșeli personale care ne-au dus pe locul care suntem în acest moment, eu cred că FC Argeș va putea reveni în primele șase echipe” a spus oficialul grupării din Trivale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata