Jennifer Lopez – goală pușcă la 51 de ani. Cum arată vedeta GALERIE FOTO

Jennifer Lopez a ajuns ca la 51 de ani să poată concura cu sportive de performanță și culturiste în ceea ce privește felul în care arată: mușchii ei sunt definiți și nu există nici urmă de celulită sau piele lăsată. Solista i-a luat pe toți prin surprindere când a dezvăluit câteva imagini în care apare goală pușcă, menite să promoveze noul ei proiect muzical.

Niciodată nu și-a ascuns corpul, ba chiar s-a bazat pe atuurile fizice pentru a-și crea o imagine plină de sex-appeal. J.Lo. a decis să-și promoveze noul videoclip, pentru piesa „In the Morning”, cu o ședință foto care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Inclusiv vedete precum Rita Ora nu s-au abținut de la comentarii și au notat simplu: „Legendă”.

na, – Jennifer Lopez naked in her new music video teaser for ‘In The Morning’ –––
*
*UK Clients – Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 570973520, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no

Cântăreaţa considerată ani la rând “vedeta cu cel mai sexy fund din lume” a realizat o serie de poze în care a renunţat de tot la haine. Singurul accesoriu păstrat a fost prețiosul inel de logodnă primit de la Alex Rodriguez.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.