JOIA MARE ȘI NEAGRĂ! ACCIDENTE ÎN LANȚ ÎN ARGEȘ!

0

O persoană a fost rănită în această seară într-un accident rutier petrecut la puțin timp față de cel din Stâlpeni. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate pe un drum din comuna Buzoești și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj medical care îi acordă primele îngrijri medicale în aceste momente.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Un alt accident rutier s-a produs în localitatea Buzoești. Din primele informații, sunt importante două autoturisme, iar o persoană este posibil sa aibă nevoie de primul ajutor. La fața locului se deplasează pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata