Jucători de la „defuncta“ ALRO Slatina, doriţi la Mioveni

Pentru că la CS Mioveni au mai rămas doar opt jucători din lotul care a evoluat în sezonul trecut în Liga I, şi de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman“ au fost aduşi nouă juniori plus doi seniori, antrenorul Mihăiţă Ianovschi mai are nevoie de cel puţin 5-6 jucători de valoare şi cu experienţă, măcar de Liga a II-a. Şi chiar dacă actualul lot al celor de la CS Mioveni se află acum în cantonament la Sinaia, în aceste condiţii sunt aduşi fotbaliştii de care este nevoie. Primul sosit la echipă este Ionuţ Stancu, iar lista cu jucătorii care pot fi aduşi mai cuprinde pe Velocvici, Pasăre, Precup şi Ene, toţi de la „defuncta“ ALRO Slatina.
Ionuţ Stancu, omul lui Mitică Dragomir?
Fost jucător la Universitatea Craiova şi Rapid, Ionuţ Stancu evoluează atât ca mijlocaş, cât şi ca fundaş de bandă. Se spune despre el că, săptămâna trecută a fost chemat de preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, la Bucureşti şi i s-a spus să meargă împreună cu mai mulţi jucători la noul primar al Craiovei, Olguţa Vasilescu, şi să solicite să facă parte din noua echipă care s-ar constitui la Craiova. Acum Ionuţ Stancu a venit la CS Mioveni şi se pregăteşte cu lotul de jucători.
Şi Pasăre se află pe lista de transferuri
Deocamdată, conducerea clubului CS Mioveni n-a făcut publică lista cu jucătorii pe care doreşte să îi transfere. Totuşi, această listă ar cuprinde mai mulţi jucători de la ALRO Slatina, gruparea olteană fiind desfiinţată de la 1 iulie. Pe lista de achiziţii s-ar afla fundaşul dreapta Marius Pasăre, fundaşul stânga Ştefan Velcovici, mijlocaşul central Gabi Precup şi atacantul Ene.
Precup, cel mai bun jucător din seria a II-a
În campionatul trecut, postul de radio care a transmis meciurile din Liga a II-a, l-a desemnat pe mijlocaşul Gabriel Precup cel mai bun jucător din seria a doua a ligii secunde. Precup ar veni acum la CS Mioveni liber de contract, la fel ca toţi jucătorii de la ALRO Slatina. Născut la Scorniceşti, Precup are 26 de ani şi este mijlocaş la închidere, post pe care CS Mioveni are neapărată nevoie de un jucător.
Titulari la ALRO
În returul campionatului trecut, ALRO Slatina a jucat la Piteşti cu F.C. Argeş. Cu Sorin Cârţu director tehnic şi „ascuns“ în tribună, meciul s-a terminat nedecis: 1 – 1, scor care n-a avantajat pe nimeni, în afară de Gaz Metan Severin, care nu mai avea cum pierde locul trei în clasament, poziţie care a dus echipa lui Marian Bondrea în Liga I! În acel meci au fost titulari Pasăre, fundaş dreapta, Velcovici, fundaş stânga, Precup, mijlocaş central, Stancu, mijlocaş stânga, şi Ene, atacant.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.