Judecătorul Gabriel Apostol – înmormântare discretă! Prieteni și colegi l-au condus pe ultimul drum!

0

Judecătorul Gabriel Apostol a fost înmormântat cu cea mai mare discreție duminica trecută, 4 decembrie, la scurt timp după ce a fost declarat decedat, dar într-o discreție absolut discrepantă cu viața sa plină de probleme. Dacă viața și-a trăit-o cu mult zbucium, plecarea pe lumea cealaltă a încheiat-o în liniște. Pe ultimul drum el a fost condus de câțiva dintre cei mai apropiați colegi și prieteni care l-au considerat un om bun, dar lovit de încercări tot timpul. La numai 45 de ani, judecătorul nu a mai făcut față presiunilor și a făcut gestul suprem: și-a injectat benzină în venă cu scopul de a-și încheia socotelile cu viața, după care a ajuns la spital în stare critică. Cea care a anunțat ambulanța a fost chiar soția sa.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA JUDECĂTORULUI APOSTOL DESPRE CUM ERA SNOPITĂ ÎN BĂTAIE CU COPILUL ÎN BRAȚE! MĂRTURII CUTREMURĂTOARE!

Viața judecatorului Gabriel Apostol a fost plină de probleme. Cei care l-au cunoscut sau au lucrat cu el povestesc că era un om extrem de inteligent și bine pregătit. Cu toate acestea a fost implicat în câteva scandaluri pentru că nu și-a putut stăpânii nervii. Probabil același lucru s-a întâmplat și în viața de familie căci, a fost forțat de lege, într-o vreme să stea departe de propriile fete în urma unei plângeri depuse chiar de soția sa. A fost nevoie să facă tratament de specialitate, după ce a mers la un psihiatru abia apoi renunțându-se la măsurile de supraveghere și reprimit în familie.

CITEȘTE ȘI: DETALII CUTREMURĂTOARE DIN VIAȚA JUDECĂTORULUI APOSTOL! CUM A AJUNS LA ÎNCHISOARE?

Fetițele sale de 14 și 9 ani au rămas orfane

„Am două fete care sunt lumina ochilor mei, Adina Andreea, de 7 ani, și Alexandra Amalia, de 10 luni. Noi am urmarit edițiile Masterchef de la A la Z. Fetița mea îmi zicea mereu: tati, de ce nu te duci? Soția îmi spunea că n-am nicio șansă. Mă credeau nebun. Nu fata mea, soția mea mă crede dus cu capul. N-aș vrea să spun aici povești triste, cert este că la momentul ăsta suntem desparțiți în fapt. Este un subiect nu tocmai vesel al existenței mele și sper să-l repar cu venirea mea la Masterchef”, declara, în 2014, Gabriel Apostol,în calitate de concurent la celebrul concurs de gătit, la Masterchef, in 2014.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata