Judoka Monica Grecu, susţinută de Cătălin Teodorescu pentru Mondiale

Monica Grecu, tânăra sportivă care face cinste Argeşului prin medaliile de aur obţinute la competiţiile naţionale şi europene la Ju-No-Kata, se pregăteşte intens pentru Campionatul Mondial din Italia. Multipla campioană se bucură în continuare de sprijinul liderului PDL Argeş, Cătălin Teodorescu, care i-a promis un nou contract de sponsorizare ce se va derula prin intermediul firmei deţinută de acesta, respectiv Archwood Design.
„Sper să nu îl dezamăgesc!“
Politicianul democrat-liberal susţine cariera sportivă a Monicăi Grecu de mai bine de un an de zile, timp în care tânăra a beneficiat de premii în bani care au ajutat-o să îşi continue studiile şi să meargă, în paralel, la antrenamente. De altfel, Teodorescu i-a plătit judokancei şi operaţia la picior pe care a suferit-o în urmă cu şase luni de zile. „Am continuat colaborarea cu domnul Cătălin Teodorescu şi îi mulţumesc încă o dată pentru sprijinul acordat. Eu sper să nu îl dezamăgesc şi să ne întoarcem cu rezultate foarte bune de la Mondialele din Italia”, declară sportiva.
Vor avea adversari foarte puternici
La mai puţin de două săptămâni până la Campionatul Mondial de la Pordenone, echipa alcătuită din Monica Grecu şi Alina Zaharia se antrenează din greu pentru ca reprezentaţia lor să fie una fără cusur. Aşa s-a dovedit a fi la Europenele câştigate în luna mai în Slovenia. „În urma celor două titluri de campioane europene obţinute anul trecut în Cehia, respectiv în primăvara acestui an în Slovenia, mergem la competiţia de rang mondial. De lunea viitoare plecăm să ne antrenăm la Oradea, iar între 21 şi 23 septembrie vom fi la Pordenone. Ne pregătim intens şi sper să fim pe podium, însă e normal să avem şi foarte multe emoţii, având în vedere că vom avea adversari mult mai puternici. Vor fi echipe din Japonia, Iran şi Thailanda, echipe care s-au mai aflat pe podium în anii trecuţi”, încheie multipla campioană.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.