Juniorii FC Argeș – prea mici pentru Superligă? Urmașii lui Dobrin – în conul de umbră al jucătorilor din cluburile de manele!

0

Juniorii FC Argeș sunt lăsați să joace în ligile pentru cei mici, iar la Farul a debutat zilele trecute al doilea cel mai tânăr jucător din Liga I după Nicolae Dobrin. Au determinare, se impun meci de meci, câștigă etapele din Liga elitelor și dau cu piciorul în minge aproape cum dădea marele Dobrin în meciul pe viață și pe moarte cu Real Madrid. Dar… vechea bancă tehnică a alb-violeților a considerat că „vulturașii” sunt mult prea mici pentru a juca alături de renumiții fotbaliști aduși la echipa din Trivale doar pentru nume și nu pentru joc.

Hagi a demonstrat că se poate. FC Argeș pe când?

Cei mici se dăruiesc cu totul pentru echipa din Trivale și câștigă. Șase goluri într-un singur meci cu Hermanstadt! Șase!!! Nu unul, nu două, ci șase! Mai marii jucători de la echipa „adultă” și mult prea petrecăreață au reușit să nu înscrie deloc într-un meci cu o echipă din Liga a II-a. De vină fostul antrenor? Se prea poate! De vină nopțile petrecute în cluburi? Și mai probabil! S-au culcat pe o ureche că sunt vedetele fotbalistice din prezent și fac totul la f***i pe măsa? Mai mult ca sigur!

Nicolae Dobrin a debutat la aproape 15 ani, mai exact 14 ani, 10 luni și 5 zile, în prima ligă pentru FC Argeș și a arătat că se poate. Zilele trecute, Hagi a băgat pe teren un puștan care își împarte timpul între primele ore de liceu și fotbal: Alex Stoian (un atacant în vârstă de 14 ani, 10 luni și 13 zile). Și a demonstrat că nu vârsta contează ci talentul și determinarea.

Oare la FC Argeș nu se văd tinerele speranțe? Oare Halagian și antrenorii care au mizat în trecut pe micile talente au fost idioți? Sau, actualmente, Hagi e un idiot care mizează pe juniori? Jocul tinerilor răspund clar la aceste întrebări: fotbalul din România se poate schimba în bine. Încă mai există o speranță sau mai bine spus mai multe speranțe.

În acest context, rămâne de văzut dacă Marius Croitoru va adopta tactica „Regelui” sau a lui Halagian și va aduce la echipa „mare” juniorii, chiar dacă, fosta bancă tehnică a considerat că „vulturașii” sunt mult prea mici pentru a juca alături de Marius Constantin, Alex Ișfan sau Garita.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata