JURNAL DE CAMPANIE. PNL la Curtea de Argeș

Echipa de campanie a PNL Argeș, împreună cu candidații Daniel Constantin, Mădălin Marinescu, Gheorghe Alecsei, Gelu Tofan, Radu Pârva, Dorina Stanciu și Cătălin Ducu au fost astăzi printre locuitorii din orașul regal, Curtea de Argeș. Candidații PNL Argeș le propun locuitorilor din orașul Basarabilor proiecte concrete, care deja sunt în diferite stadii de implementare.

Exemple concrete în acest sens sunt reabilitarea Gării Regale din Curtea de Argeș și construirea autostrăzii Pitești-Sibiu, care este prevăzută cu un nod rutier și în orașul regal, care va face legătura între drumul de mare viteză și DN73C. De autostradă va beneficia sectorul economic, dar, cu un acces facil spre Transfăgărășan, turiștii vor putea descoperi și ei mult mai ușor obiectivele din zonă. Un alt proiect pe care Guvernul PNL vrea să îl implementeze, susținut de candidații liberali argeșeni, este reabilitarea “Drumului Capitalelor Românești”, care va contribui la dezvoltarea zonei de nord a județului. Reabilitarea drumurilor DN72A si DN73C va impulsiona turismul ecumenic (și nu numai), prin conectarea celor trei foste capitale: Târgoviște, Câmpulung și Curtea de Argeș.

Candidații pe care PNL Argeș îi propune la aceste alegeri sunt profesioniști, implicați, oameni care au dovedit că merită să reprezinte județul în Parlamentul României. Dintre ei, Adrian Miuțescu, Gheorghe Alecsei (candidați pentru Camera Deputaților) și Mădălin Marinescu (candidat la Senat)sunt chiar din Curtea de Argeș. Reușim împreună!

Articol publicat de SC EURO MEDIA TREND SRL, la comanda PNL- Organizația Judeteană Argeș, Cod Unic de Identificare mandatar financiar: 11200025

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.