Jurnaliști agresați de frații lui Dani Mocanu! Manelistul s-a trezit cu mascații la poartă!

0

Doi jurnaliști au fost agresați de frații manelistului Dani Mocanu în timp ce oamenii legii făceau o serie de percheziții la locuința artistului. Din primele informații, se pare că Mocanu este luat, din nou, în colimatoriu de justiție din cauza unui conflict pe care l-a avut manelistul în urmă cu câteva luni într-un bar din Târgu Mureș.

Astfel, mascații și procurorii au venit în această dimineață la locuința lui Dani Mocanu pentru a ridica mai multe documente și probe în dosarul penal în care este cercetat acesta. În acel timp, frații manelistului pau înjurat și jignit doi jurnaliști care erau la fața locului, fiind nevoie de intervenția mascaților. Din fericire, cei doi s-au calmat rapid, dar s-au ales cu amendă de 1.000 lei fiecare.

„În ziua de 28 iulie a.c., luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care se aflau la un imobil de pe raza localității Ștefănești, județul Argeș, au intervenit ca urmare a faptului că două persoane, care se aflau în afara curții imobilului la care se desfășura activitatea de percheziție, au devenit agresive față de alte două persoane – jurnaliști, aflați pe o stradă adiacentă. Conflictul a fost aplanat fără a fi necesară utilizarea forței și fără să existe persoane rănite.

Ca urmare a celor stabilite în urma verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, ca urmare a adresării de cuvinte și expresii jignitoare, față de doi bărbați, de 28 și de 32 de ani, din Ștefănești” potrivit IPJ Argeș.

Sursa foto: gandul.info

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata