Kylie Minogue, in ipostaze sexy! Cat de bine arata artista la 45 de ani!

Kylie Minogue a facut furori cu posteriorul ei inca de acum 13 ani, cand a aparut in videoclipul piesei „Spinning Around” intr-o pereche de pantaloni aurii minusculi. Acum, artista are 45 de ani, dar timpul parca s-a oprit in loc.

Recent, Kylie a impartasit cu fanii sai, pe pagina de Twitter, o poza cu o noua pereche de pantofi Louboutin.

Insa, mai atragator decat pantofii se pare ca a fost deja faimosul sau posterior, imaginea fiind apreciata pentru senzualitatea specifica artistei. Fanii artistei, mai ales cei de sex masculin, i-au lasat numeroase comentarii apreciative. „Am nevoie de un dus rece!”, „Arati minunat!”, „Esti foarte hot!”, au fost doar cateva dintre zecile de comentarii pe care le-a primit artista.

Kylie Minogue a implinit 45 de ani, dar nu ii arata deloc, fiind considerata una dintre cele mai sexy femei din lume. In acelasi timp, vedeta se ocupa si de relansarea carierei. Ea face parte din juriul emisiunii „Vocea Australiei” si se pregateste pentru lansarea unui nou album la inceputul anului viitor. De asemenea, Kylie a inregistrat recent o piesa cu artista italiana Laura Pausini, intitulata „Limpido”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.