L-a satisfăcut și a rămas fără bani! Drama unei prostituate din Argeș!

0

O femeie de moravuri ușoare a fost bătută și a rămas fără bani după ce a întreținut relații sexuale contracost cu un piteștean. Bărbatul a găsit prostituata pe un site de anunțuri, a sunat, au stabilit întâlnirea și s-a dus la ea. S-au distrat ce s-au distrat, iar când s-a terminat timpul bărbatul s-a îmbrăcat și a plătit.

Când să iasă pe ușă, acesta s-a răzgândit și s-a dus unde își ținea fata banii. I-a luat și a dat să plece, dar a fost prins în fapt. Când a încercat să fugă, femeia a încercat să îl oprească, dar acesta a început să o lovească și a reușit să se facă nevăzut. Prostituata a depus plângere, iar la mai puțin de o zi bărbatul a fost prins de oamenii legii, dus la audieri și reținut pentru 24 de ore, uterior fiind pus sub control judiciar de către judecătorii argeșeni.

Citește și: Ion Mînzînă despre medicul Găitan: „Știe el mai bine de ce și-a dat demisia! Sunt lucruri care îi pot aduce grave atingeri! 

„În ziua de 13 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, privind pe un bărbat de 32 de ani, din Pitești, cercetat sub măsura preventivă de arest la domiciliu.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 27 iunie, polițiștii au fost sesizați că o persoană necunoscută, identificată ulterior ca fiind bărbatul de 32 de ani, ar fi sutras, prin violență, suma totală de 800 de lei, de la o tânără de 20 de ani, din Moșoaia, la plecarea de la imobilul din municipiul Pitești în care aceasta îi permisese, anterior, accesul.

Reamintim că în ziua următoare, după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu proounere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata