La Câmpulung s-a declanșat operațiunea decolmatarea CANALELOR!

La Câmpulung s-a declanșat operațiunea decolmatarea CANALELOR! După ce s-a declanșat acțiunea un Oraș Curat, viceprimarul Nicole Zaharia a mai pus în aplicare un alt proiect în colaborare cu angajații de la societatea Edilul C.G.A. Începând de astăzi, de la primele ore ale dimineții a început acțiunea de curățare și decolmatare a canalelor, geigerelor de preluare a apelor pluviale.

După cum bine se știe străzile Dr. Fălcoianu și Emil Gârleanu erau cele mai afectate în urma ploilor torențiale. Atunci când precipitațiile abundente cădeau într-o perioadă scurtă de timp, cartierul Vișoi se transforma într-o mică Veneție. Apele care se scurgeau de pe dealul Crețișoara ajungeau până pe carosabil pe Bulevardul I.C Brătianu antrenând pietre și resturi menajere.

Și zonele pietonale se umpleau de apă pe străzile menționate dar și pe strada General Simionescu iar cei care tranzitau aceste zone fiind obligați să aștepte să se retragă apele ca să își poată continua drumul de o parte a șoselei pe alta sau dacă erau grăbiți luau apă la galoși.

sursa – ziaruldinmuscel.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.