La „dans“ cu Bătrâna Doamnă!

Meciul dracu’ astăzi pe stadionul „Nicolae Dobrin”: vine „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. Dar,  ca şi F.C. Argeş, UTA nu mai este o echipă care să impună res­pect în prim planul fotbalului românesc. Cele două teamuri se zbat în Liga a II-a, departe de ce au fost atunci când erau campioane…
Dumi n-are emoţii: echipa lui  va câştiga!
Cu zero la „adevăr”, F.C. Argeş ţinteşte cea de-a treia victorie consecutivă pe teren propriu, în timp ce UTA vine în Trivale după punct sau puncte. „Va fi dificil pentru noi deoarece venim după un alt meci pierdut în deplasare tot la limită, iar moralul jucătorilor nu este aşa bun. Sper însă ca orgoliul jucătorilor noştri să facă diferenţa de care avem nevoie pentru a obţine cele trei puncte puse în joc. Ştim că UTA este o echipă matură, care la începutul fiecărui campionat are ca obiectiv promovarea în Liga I, însă inconstanţa îi face să se piardă pe parcurs. Sincer, n-am nici o emoţie pentru acest meci, şi când spun asta, mă bazez pe faptul că pe teren propriu echipa noastră joacă foarte bine, aşa cum a demonstrat-o până acum în acest tur de campionat”, spunea antrenorul Argeşului, Viorel Dumitrescu.

Din ciclul „curaj găină, că te tai“, sau „vrabia mălai visează“
Marius Ion este foarte optimist: „Batem pe UTA, la Timişoara, şi pe Mioveni!“
Revenit după accidentare, ata­cntul Marius Ion este apt să joace toate cele 90 de minute, dacă antrenorul Viorel Dumitrescu va conta pe el. Întrebat despre meciul cu UTA, Marius Ion a făcut referire şi la meciul din etapele următoare cu ACS Poli Timişoara şi CS Mioveni. „Avem mare nevoie de cele trei puncte în meciul cu UTA pentru punctele puse în joc, dar mai ales pentru moralul nostru. Dacă batem UTA, apoi mergem la Timişoara să luăm toate punctele, apoi vom bate şi pe CS Mioveni, fără probleme!”, spunea atacantul Argeşului, Marius Ion.
Doar doi absenţi
În tabăra alb-violeţilor doar doi jucători mai sunt cu probleme me­dicale şi nu vor evolua în această seară: Fundaşul Lixandru şi mijlocaşul Doman.  Alin Popa va reveni după accidentare, ca şi Leonard Manole. Atacantul Adrian Dulcea, care după meciul din etapa trecută a acuzat o contuzie puternică, s-a pregătit normal şi va putea fi folosit din primul minut, în timp ce Alin Popa  nu va juca decât în repriza a doua a partidei.
Favoriţi la casele de pariuri!
Înaintea acestui meci, F.C. Argeş este pe locul 12 cu şase puncte zero la „adevăr” şi golaveraj pozitiv, 7 – 6 din şase meciuri jucate, iar UTA este pe locul 6, cu opt meciuri jucate, 10 puncte, golaveraj 8 – 6 şi minus doi la „adevăr”. La casele de pariuri F.C. Argeş este uşor favorită cu o cotă de 2.20, în timp ce UTA are 2.75 la victorie, iar la meci egal cota este 3.25.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.