„La două luni arestez doi – trei, pentru că iau şpagă în continuare!” Declarații halucinante la vârful unei mari instituții!

0

„La două luni arestez doi – trei, pentru că iau şpagă în continuare!” Declarații halucinante la vârful unei mari instituții! Lucian Heiuş, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, a anunțat recent că angajații șpăgari sunt în vizorul întregii instituții și că trebuie eliminate, unul după altul. Motivul sunt practicile neortodoxe cu care s-au obișnuit și pata neagră pusă asupra instituției.

CITEȘTE ȘI: SEXGATE SCHITU GOLEȘTI CONTINUĂ! SOȚUL ÎNȘELAT S-A ALES CU DOSAR PENAL!

„Sunt aproximativ 20.000 de angajaţi. Poate că sunt şi mai mulţi. Este o armată de oameni. Nu ai cum să nu ai şi oameni mai puţin buni. Nu ai cum să nu ai şi oameni mai puţin oneşti. Nu ai cum să nu ai şi oameni mai puţin implicaţi şi cu care din păcate se loveşte un contribuabil în cazul meu sau cineva şi care prin atitudinea unei singure persoane poate să arunce o anatemă asupra unei întregi instituţii.

Cum la fel, şi eu recunosc, tot la două luni arestez doi – trei, pentru că iau şpagă în continuare. Nu înţeleg că trebuie să se oprească.  Colaborăm cu toate instituţiile abilitate, trebuie să îi eliminăm pe rând. Cum îi prindem cum îi executăm. Este ruşinos. Şi eu văd că peste două zile, iar vor fi doi săltaţi, dar nu am ce face.”, a declarant recent Lucian Heiuş.

De asemenea, acesta a afirmat că educaţia financiară joacă un rol important, mai ales că 20% din încasările lunare se fac cu plăsuţa, deşi agenţii pot face plăţi în cont.

„Încă merge agentul economic sau persoana fizică autorizată cu banii într-o plăsuţă şi îi depune la Trezorerie. 20% în condiţiile în care discutăm să zicem de o medie lunară de încasări de 32 de miliarde de lei. 20% la 32 de miliarde de lei înseamnă aproape un miliard şi jumătate de euro, rotund, dacă nu mai mult, care se plăteşte încă de agenţii economici cash în condiţiile în care de cel puţin 7 – 8 ani poţi să plăteşti prin cont bancar. Am introdus, eram eu director la Timişoara, eram prima trezorerie care a pus POS la fiecare ghişeu.”, a mai declarant şeful Fiscului, Lucian Heiuş.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata