La Mioveni încep să se caute variantele. Cine i-ar urma lui Georgescu?

0

Încep să se liniștească și apele și spiritele la Mioveni, după ce o perioadă bună după reținerea primarului Ion Georgescu, oamenii săi de încredere, colegii, prietenii sau colaboratorii nu au putut accepta că edilul nu se întoarce înapoi la muncă. Au trecut 30 de zile. Vor urma alte 30 de zile de arest. Cu fiecare zi petrecută după gratii, șansele lui Ion Georgescu de a reveni la conducerea primăriei scad simțitor. Pe de altă parte, PSD l-a aruncat din prima din brațe și numai o minune l-ar putea ajuta să redevină candidatul PSD. Între timp, viața merge înainte iar tânărul și neexperimentatul viceprimar Ciprian Țurlea a trebuit să se descurce cu ce poate și cum poate.

CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI! STAȚIILE DE AUTOBUZ – ÎN CONTRACT SF, ÎN REALITATE SĂRĂCIE!

După necazul pățit de primar s-a strigat la Mioveni, „regele a murit!” dar nu și „trăiacă regele!” Căci, politic și administrativ, lucrurile sunt mai complicate decât par din afară. Nicolae Tudose, directorul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni ar părea persoana cea mai experimentată din punct de vedere administrativ să fie pregătită pentru o eventuală candidatură, asta dacă Georgescu nu mai are nicio șansă de revenire. Sursele noastre spun, însă, că n-ar vrea.

N-ar fi singur pe lista posibililor candidați. Se pare că Alin Călinescu ar fi vrut, atunci, după excluderea lui Ion Georgescu, să preia șefia organizației locale, dar nu a întrunit suficientă susținere. Politic și administrativ, viceprimarul Țurlea ar avea șansele cele mai mari să încerce să continue și din 2024 la Mioveni. Este viceprimar, deci administrativ se califică, iar politic este omul PSD de care partidul nu se poate descotorosi, maxim să încerce să-l mențină tot viceprimar. Toate afirmațiile din context au valoare de adevăr dacă și numai dacă PSD rămâne favorit la Mioveni, ceea ce nu este nici exclus, nici imposibil.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata