La mulți ani, domnule primar Ion Georgescu!

La mulți ani, domnule primar Ion Georgescu! La mulți ani, încununați de multă putere de muncă pentru că are multe proiecte de dus la finalizare.

Astăzi, 20 aprilie a fost o zi extrem de specială pentru primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, ca de altfel toate zile sale de naştere, fiind un nativ al zodiei Berbec. Planeta guvernatoare Marte, cunoscută ca cea mai puternică şi războinică l-a ajutat pe edil să ducă la îndeplinire aproape toate dorinţele sale, de când este în administraţia locală. Cea mai arzătoare a fost construirea spitalului din Mioveni, iar în data de 11 iulie își va vedea visul cu ochii pentru că va avea loc inagurarea unității spitalicești.

A transformat o comună într-un oraş locuit de tineri, a adus investiţii de talie europeană în urbea la cârma căreia se află de peste un deceniu şi va lăsa în urmă un spital nou şi modern, dar şi o catedrală de care multe generaţii de acum înainte îşi vor aduce aminte.

Cu toate astea, primarul Ion Georgescu nu s-a oprit din muncă, nici măcar astăzi, echilibrându-se în fiecare zi, în acest mod, asta pentru că este un om puternic, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi conducători ai Argeşului. Pe baza acestui subiect se pot scrie chiar multe cărţi, dar nu este cazul acum.

Pe această cale redactorii ziarului Obiectiv de Argeș transmit primarului Ion Georgescu toate gândurile bune! 

sursa – Ziarul din Muscel

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.