„La pas prin Bascov!” – campanie de dialog cu cetățenii inițiată de consilierul local Cătălin Andrei!

0

Cătălin Andrei, consilier local PNL în CL Bascov, a demarat o campanie de dialog cu cetății intitulată „La pas prin Bascov!” cu scopul de a afla direct de la locuitori problemele și necesitățile astfel încât, împreună cu echipa sa de aleși locali, să vină în sprijinul acestora cu proiecte și soluții viabile. O astfel de acțiune a fost organizată recent, unde alesul local împreună cu colegii săi, Liviu Popescu, Cristi Toma , Dorin Vlasceanu și cu viceprimarul liberal, Gheorghe Nedelea, au luat la pas mai multe străzi din comuna Bascov și au stat de vorbă cu oamenii. Astfel, au aflat de o serie de îngrijorări ale cetățenilor, iar în prima ședință a Consiliului Local Bascov vor solicita primarului prezentarea unor date astfel încât să fie găsite soluții concrete.

„Vrem să aflăm direct de la voi care sunt problemele de pe strada voastră și să le căutăm rezolvare. Acesta este rolul cel mai important al unui consilier local, să comunice cu oamenii și să producă proiecte bune pentru comunitate.

Așa că astăzi împreună cu colegii mei, consilierii locali, Liviu Popescu, Cristi Toma , Dorin Vlasceanu și cu viceprimarul liberal, Gheorghe Nedelea am luat la pas câteva străzi. Întâlnirile au fost bune pentru că am aflat concret ce putem face mai mult pentru oamenii de pe strada Pleașa. Aici lucrările de asfaltare avansează. Cu puțină inițiativă se putea și mai bine.

De pildă, oamenii se tem că de la intersecția de pe strada Pleașa spre Izvor nu va mai urca proiectul de asfaltare și nici nu vor fi construite rigole. Am verificat pentru ei stadiul de implementare al proiectului și l-am comunicat. De asemenea, în prima ședință de Consiliu vom solicita executivului primăriei să ne prezinte proiectul tehnic al lucrării.

 Tot pe strada Pleașa la nr. 32 unde locuiește Maria Ivașcu, firma constructoare a distrus gardul și a afectat o proprietate privată. Ne ocupăm ca această situație să fie remediată. Din păcate primăria a ignorat până acum chestiunea. Nemulțumiri am găsit și pe strada Fermei dar căutăm rezolvare.

În calitate de consilieri venim cu soluții. Vă rog să ne comunicați aici sau prin mesaje private care sunt problemele de pe strada voastră, astfel încât să le abordăm împreună până la rezolvarea lor. Pentru că stă în puterea noastră. Venim acolo unde ne chemați!” a declarat Cătălin Andrei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata