La Sibiu, n-a fost să fie…

Voinţa Sibiu – F.C. Argeş 1 – 0 (0 – 0)
A marcat Tătar (min. 67 din 11 metri)
F.C. Argeş a pierdut pentru a treia oară în acest campionat, la „mustaţă” cu 0 – 1 după ce la Oradea şi Tg. Mureş se înregistrase acelaşi păcătos 0 – 1. La Sibiu, echipa lui Viorel Dumitrescu a primit gol dintr-un penalti obţinut de Bucur şi transformat de Tătar în minutul 67.
Ambiţia unei echipe muribunde
Înaintea meciului se spunea despre Voinţa Sibiu că va juca pentru ultima dată în acest campionat, deoarece echipa a rămas fără antrenor, fără bani şi sponsor. În această idee, partida Voinţa Sibiu – F.C. Argeş nici nu a fost pusă la casele de pariuri! Acest lucru nu i-a împiedicat pe sibieni să-şi dorească mult victoria „de adio”, victorie pe care au obţinut-o cu greu, printr-un gol marcat din penalti în minutul 67. Poate soarta meciului de la Sibiu era alta, dacă Manole şi Doman nu se accidentau şi evoluau măcar trei sferturi din meci.
Fără Manole şi Doman care s-au accidentat…
Din păcate pentru F.C. Argeş, Leonard Manole s-a accidentat la încălzire şi nu a jucat deloc, iar Cătălin Doman a făcut ruptură fibrilară în minutul 20 când a fost şi schimbat. Antrenorul Viorel Dumitrescu spunea după meci că: „Sunt mulţumit de jocul în apărare, cu excepţia greşelii de la penalti, dar şi dezamăgit de jocul nostru ofensiv. Jucătorii noştri au fost preocupaţi numai de apărare, iar când adversarii joacă în sistemul 4-5-1, e greu să le dai gol dacă nu ataci. Acum, pentru etapa viitoare, victoria cu Maramureş Baia Mare este vitală”.
Caseta tehnică
Voinţa Sibiu: Dani – Armean, Apostol, Tătar, Heil – Burlacu, Bezea, Străuţ, Popovici, Cruceru – Cigan. Antrenor: Ion Luca.
F.C. Argeş: Croitoru – Voicu, Botea, Negoiţă, Briceag – Nicoliţă, Cârstoiu, Răuţă (70 Negrea), Doman (20 Ivănică) – Marius Ion, Dulcea. Antrenor: Viorel Dumitrescu.
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic din Cluj
Asistenţi: Marius Badea din Vâlcea şi Dan Lucian Ilieş din Braşov.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.