La un pas de tragedie! Un tren în care se aflau 100 de călători a luat foc!

0

La un pas de tragedie! Un tren în care se aflau 100 de călători a luat foc! O adevărată tragedie a fost evitată în ultima clipă, în această dimineață, după ce un tren în care se aflau peste 100 de călători, a luat foc în mers. Oamenii, disperați s-au călcat în picioare la propriu pentru a se autoevacua.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ANDREEA, COPILA DE 15 ANI CARE A MURIT SUBIT? FAMILIA ÎMPIETRITĂ DE DURERE!

La fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, poliție și ambulanțe. Mecanicul trenului a luat primele măsuri de siguranță în astfel de situații, a avizat imediat serviciul 112, după care acționat cu extinctoarele, eliminând efectele degajării de fum. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o defecțiune la compartimentul motor, spun pompierii.

Reprezentanții CFR Călători spun că incendiul a izbucnit în jurul orei 6:00, în halta Macău, la automotorul din compunerea trenului Regio 3072 Oradea – Cluj.  „Călătorii au fost coborâți din tren asistați de personalul CFR Călători și au fost preluați de trenurile în circulație. Siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Trenul a plecat cu o locomotivă de ajutor.”, spun reprezentanții CFR Călători.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata