Lanțul de magazine de proximitate Prima Market și implicarea lor în comunitatea argeșeană

0

Din magazine de cartier, la concursuri de ciclism, festivaluri de muzică în natură, festivaluri de știință și alte cauze sociale.

Organizarea diverselor evenimente – culturale, sportive etc – nu este un lucru ușor, iar cei din spatele lor trebuie să bată pe la multe uși pentru a obține resursele necesare. Însă cei de la Prima Market sunt mereu deschiși în a se implica în tot ce poate aduce valoare și beneficii comunității din care fac parte.

“Cei ce intră în magazinele noastre nu sunt doar clienți Prima Market. Valorile pe care noi vrem să le transmitem mai departe necesită un plus de implicare pentru oameni și pentru locul în care noi ne desfășurăm activitatea”, ne-a spus Ionuț Gligăneanu, Manager General Prima Market.

Așadar Prima Market a susținut de-a lungul timpului activități sportive, festivaluri de muzică, evenimente culturale și alte cauze sociale.

Business-ul a luat naștere în Topoloveni, iar evenimentele din zonă au fost primele care au atras atenția echipei Prima Market. Încă de la primele ediții au fost alături de Topoloveni Summer Tour, un concurs de mountain bike, ce îi poartă pe cicliști pe dealurile din Topoloveni și din împrejurimi.

În 2018 a fost înființată echipa de fotbal AS Young Boys Topoloveni, iar Prima Market i-a făcut galerie și a sprijinit-o încă de la primele antrenamente.

Pe plan muzical, ei au promovat activitatea Filarmonicii din Pitești, oferind periodic bilete la spectacolele de muzică clasică. De asemenea, sunt fani ai festivalurilor de rock și sponsorizează evenimente ce fac să răsune dealuri și păduri: Stonebird, organizat la Corbii de Piatră într-un peisaj pitoresc, ajuns la cea de-a patra ediție, Archangels Motor Fest, un festival de moto-rock ce are loc chiar în Topoloveni, și Folk-In, festival de muzică folk, ce se desfășoară la Budeasa.

În ceea ce privește latura educativă, Prima Market s-a implicat ori de câte ori a avut ocazia. Un exemplu este ediția din Pitești a Romanian Science Festival, un proiect ce promovează educația științelor prin activități precum prezentări și ateliere în școli licee, târguri de științe, expoziții etc.

“Suntem entuziasmați de tot ce fac organizatorii de evenimente în aceste locuri și vrem să luăm și noi parte la experiență, să ajutăm să strângem cât mai multă lume în jurul lor”, a spus Ionuț Gligăneanu.

Prima Market a deschis primul magazin în 2005, în Topoloveni. Cu timpul, rețeaua s-a extins și în prezent numără 10 locații în Topoloveni, Pitești, Priboieni și Bogați. Acestea sunt magazine centrale, de cartier, aflate în mijlocul comunității, oferind clienților o varietate bogată de produse.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata