„Lăsați-le așa, ca monument istoric la intrarea în comună!” Accident demn de orice cascadorie! Orice regizor de film ar fi invidios!

0

Un accident spectaculos a uimit o întreagă comunitate. Două mașini au ajuns într-o poziție care aproape sfidează legile fizicii.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEAT CRIȚĂ, ȘI-A CONDUS PRIETENUL SPRE MOARTE! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN ARGEȘ!

Șoferul unei mașini Opel a pierdut controlul volanului, a lovit un BMW care a ajuns pe câmp, apoi a lovit o grămadă de pietriș, a decolat și s-a răsturnat pe plafonul unui alt autoturism. Un Ford care era staționat în fața unei porți.

Potrivit IPJ Vrancea, în urma accidentului două persoane au fost ușor rănite, iar autoturismul Opel a rămas suspendat pe o parte, pe plafonul Fordului, după ce a trecut în vitează și a zburat peste o grămadă de pietriș. În aceast caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Eu zic să le lăsați așa, ca monument istoric la intrare în comună!”, a fost unul dintre comentariile ironice ale unui localnic.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata