„Le zici că făceați și voi mișto!” Cum șantaja mama șoferului drogat mortorii cheie din dosarul Pascu!

0

Mama șoferului drogat care a ucis doi copii în stațiunea 2 Mai șantaja martorii-cheie din dosarul fiului său pentru a nu vorbi cu procurorii. Potrivit unor stenograme publicate în presa centrală, Miruna Pascu a luat legătura cu iubita beizadelei și a încercat să o învețe cum să facă pentru a evita întâlnirea cu anchetatorii.

DENUNȚĂTOARE: Și ce să spun dacă mă întreabă?

MIRUNA PASCU: Îți repet! Orice declarați voi, ca și între ghilimele martori, nu sunteți martor… voi cumva trebuie să fiți agățați toți pentru acele clipuri, vă repet, că nu există nimic altceva decât mizeriile alea după net.

DENUNȚĂTOARE: Și, dar ce să… eu de asta voiam să vorbesc cu dumneavoastră… ce să le zic… dacă mă întreabă, ce să le zic?

MIRUNA PASCU: Nu le zi nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net… nu asta făceați de fapt?

DENUNȚĂTOARE: Aa… adică să neg… filmulețele…

MIRUNA PASCU: Da… că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că luați, voi luați nu știu ce ….? Este foarte gravă situația pentru că sunteți foarte proști. Deci, în primul rând, cum să vă spun, că eu cunosc mulți copii din anturajul vostru. E întâmplător, dar pe voi personal nu v-am cunoscut și Vlad mi-a tăiat orice fel de acces la copiii din anturajul vostru care n-au ajuns în situația voastră. Voi ați fost niște teribiliști, niște oameni care au „neinteligibil” nişte lucruri care poate le fac și alții, poate nu le fac și alții, poate nu le-ați făcut voi de-a adevăratelea, poate doar v-ați prefăcut că faceți niste …, dar ați vrut neapărat să ieșiți ca păduchele în frunte și le-ați dat către niște alți proști care în momentul în care s-a întâmplat într-adevăr o nenorocire, cu mașina aia a lui tată-su lui Vlad.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata