Legătura secretă dintre Oana Zăvoranu și preotul șantajat de homosexuali

În ultima vreme apar noi informații legate de scandalul de șantaj în care este implicat preotul Marin Ene. Paroh din localitatea Fotăchești, preotul este implicat într-un scandal de șantaj, iar informațiile de ultimă oră aduc noi detalii.

Preotul Marin Ene, șantajat cu filmări indecente

La început de an scandalul în care preotul paroh Marin Ene este implicat a apărut în presă. Informațiile legate de acest scandal vorbesc de un șantaj, de bani mulți, și de filmulețe în care preotul apare în ipostaze indecente.

Dacă la început totul părea a fi doar un șantaj, ancheta ulterioară a scos la iveală și alte informații. Cei de la Gândul au făcut o anchetă jurnalistică pe această temă, relatând de fapt că acesta s-ar fi ocupat și cu altceva decât cu slujirea în biserică.

Opt bărbați l-ar fi șantajat pentru aproximativ 60.000 de euro. Aceștia i-ar fi spus că vor publica filmulețe în care parohul este surprins în ipostaze mai puțin ortodoxe. În acest moment parohul Marin Ene este implicat într-un scandal sexual de proporții, iar procurorii au demarat o anchetă și un flagrant, pentru a-i prinde pe șantajatori.

În același timp, a avut loc o anchetă internă a Episcopiei Alexandriei și Teleormanului. Decizia ulterioară a Episcopiei a fost aceea ce a-i interzice să mai slujească, Epsiscopia declarând că ancheta nu este definitivată.

Legătura dintre Oana Zăvoranu și preot

Preotul paroh Marin Ene, spun sursele, a fost și unul din cei mai căutați duhovnici din Episcopia Alexandriei și Teleormanului. Printre cei care au mers și s-au spovedit numărându-se și nume celebre din showbiz-ul românesc. Printre aceste nume apare și cel al Oanei Zăvoranu, vedeta declarând public că mergea des la preotul Marin Ene pentru a se spovedi.

”Mă împărtășesc și mă spovedesc. Nimeni nu știe când merg eu la biserică. Am un duhovnic, părintele Marian de la Videle, pe care-l respect enorm. Discuția cu acest om și pildele pe care mi le-a dat m-au ajutat enorm”, declara Oana Zavoranu în urmă cu câțiva ani.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.