Leo de la Strehaia în stare critică! Se zbate între viață și moarte!

0

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte pe un pat de spital după ce a suferit un accident vascular în închisoare. Anunțul a fost făcut chiar de „patroana”, mama cântărețului care le cere oamenilor să se roage pentru el, precizând că starea acestuia de sănătate este una foarte gravă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. BĂTAIE ÎNTRE ROCKERI ȘI MANELIȘTI ÎNTR-O PENSIUNE DE PE VALEA ARGEȘULUI! SCANDAL MONSTRU!

„Sunt amărâtă, vai de capul meu, prieteni! Să vă rugați pentru copilul meu, că e bolnav grav! Are un cheag de la inimă care s-a dus la creier și au zis doctorii că numai cu operație scapă. Rugați-vă la Dumnezeu pentru copilul meu, prieteni, care sunteți prieteni cu el!  Mă doare la suflet pentru el! Vă rog frumos să vă rugați, că, dacă vă rugați mai mulți, o să îi fie bine.”, a spus mama acestuia.

Prietenii lui Leo au postat un videoclip în mediu online în care îi roagă pe toți cei care îl apreciază și îl iubesc pe acesta să se roage pentru el.

„Suntem foarte supărați. Este problema de șeful nostru, este într-o situație foarte gravă. Singura șansă pe care o avem, prieteni, ca să îl pună și pe el Dumnezeu pe picioare este să ne rugăm cu toții, cei care îl iubiți pe Leo și l-ați iubit întotdeauna.”, au transmis apropiații lui Leo de la Strehaia.

Mesajele de susținere au apărut imediat în mediul online:

„Dumnezeu! Ne rugăm la Maica Domnului să fie bine și să îl ajute, să îi dea Dumnezeu sănătate și putere, să aibă în el putere.”

„Știți, prieteni, foarte bine… cât a fost la pușcărie, noi l-am ajutat cu ce am putut, cu toate filmările, cu toate vizualizările. Ca să putem să îl ajutăm acolo, în pușcărie, cu bani, cu ceva, am făcut și noi ce am putut pentru el, pentru că îl iubeam foarte mult și el pe noi chiar ne iubea. Ajutați-ne cu rugăciunile!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata