„Liberalii nu iubesc pesediștii iar pesediștii nu îi iubesc pe liberali. Dacă am putea, ne-am lipsi unii de alții!” Un lider politic argeșean rupe tăcerea!

0

„Încă de la început trebuie să știe toată lumea că liberalii nu îi iubesc pe pesediști iar pesediștii nu îi iubesc pe liberali. Ei dacă ar putea s-ar lipsi de noi, iar noi dacă am putea ne-am lipsi de ei și am merge mai departe fiecare pe drumul lui”, este declarația prefectului Radu Perianu în emisiunea „Doar Vorbe” de la Super TV, moderată de Luminița Nicolae. Întrebat cum ar caracterize alianța PNL-PSD și relația pe care o are cu colegii de alianță, prefectul Perianu a răspuns ferm că în județul Argeș nu ne confruntăm cu situația de la Centru, neexistând niciun fel de alianță politică. Totuși, prefectul Perianu a precizat că personal colaborează foarte bine cu toate entitățile din județ, Consiliu Județean sau primării.

CITEȘTE ȘI: UNDE VA FI CONSTRUIT NOUL SPITAL MUNICIPAL DIN PITEȘTI? ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ!

„La nivel central există o alianță care guvernează România în momentul de față. Motivul alianței a fost legat de momentele grele prin care trece țara, aveam nevoie de o majoritate solidă în Parlament pentru a lua măsurile cele mai bune, a găsi soluții. Eu cred că asta era singura soluție. Încă de la început trebuie să știe toată lumea că liberalii nu îi iubesc pe pesediști iar pesediștii nu îi iubesc pe liberali. Ei dacă ar putea s-ar lipsi de noi, iar noi dacă am putea ne-am lipsi de ei și am merge mai departe fiecare pe drumul lui. Situația de la Centru nu este valabilă și în județul Argeș unde nu există o alianță între PNL și PSD. Asta din punct de vedere politic.

În ceea ce mă privește pe mine ca și prefect și reprezentant al Guvernului  în teritoriu, vă pot spune că instituțional am avut o relație bună cu toți. Nu vă imaginați că le-am cerut luna de pe cer pentru că nici nu aveam cum și nici de ce dar în tot ceea ce le-am cerut m-au ajutat. Spre exemplu, au venit niște bani de la Guvern, sumele au fost stabilite exact pe UAT-uri. Noi trebuia să îi sunăm pe primari, să își pregătească documentația, să o trimită la Prefectură pentru a o trimite și noi mai departe la Guvern. Aceste lucruri nu le pot face doar cu oamenii din Prefectură, motiv pentru care am apelat la ajutorul președintelui CJ Argeș, i-am cerut oameni, mi-a trimis.”, a declarat prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata