LICITAȚIE SPECIALĂ – 15.000 de lei vor ajunge pentru reabilitarea secției de Pediatrie din Câmpulung

LICITAȚIE SPECIALĂ – 15.000 de lei vor ajunge pentru reabilitarea secției de Pediatrie din Câmpulung. Gestul Adelinei Pestrițu va ajuta ca mii de mame și de copii să aibă condiții mai bune în secția de Pediatrie din Câmpulung! Cea care a câstigat rochia de mireasă oferită cu generozitate de Adelina Pestrițu pentru campania umanitar #VreauSaContez este Loredana Lore care a oferit suma de 15.000 lei!

Reamintim faptul că Adelina Pestrițu și-a licitat faimoasa rochie de mireasă, în cadrul campaniei #VreauSăContez prin care Asociația LaPrimulBebe strânge fonduri pentru renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, spital în care și Adelina s-a născut.

Adelina Pestrițu, câștigător “Best Influencer 2019” la E! People Choice Awards, antreprenor în online, fondator www.edamagazine.ro si www.byeda.ro, cu o comunitate totală de peste 3 milioane de followers pe social media, a decis să se alăture campaniei și își licitează rochia de mireasă făcută special pentru ea de casa de modă spaniolă Pronovias, valoarea acesteia fiind de 8800 euro. Ea poate fi ajustată pentru mărimile 36, 38, 40.

Licitația a pornit de la prețul de start simbolic de 500 lei și a avut loc doar pe pagina publică LaPrimulBebe și s-a încheiat vineri, 27 noiembrie, la ora 22:00, deci cea mai mare sumă oferită până vineri la 21:59 inclusiv, va câștiga rochia.

Mai jos găsiți mesajul personal al Adelinei pentru toți cei ce se implică în licitație: “Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut în urmă cu aproape 34 de ani, este neschimbată.

Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat, însă Spitalul în care atât de mulți copii își cunosc mamele a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă. Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunții, însă pentru mine are și o valoare sentimentală extrem de mare. Prețul ei a fost de 8.800 euro, însă fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să știe că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit și la o cauză nobilă. Sunt fericită să particip la aceasta licitație și să îmi pot ajuta oamenii de acasă.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.