Lista neagră a lui Croitoru! Ordin pe „unitate”: cârciumă sau fotbal!

0

Nopțile petrecute în cârciumi și implicit lipsa de randament la meciuri, greșelile colosale care au condus la înfrângerile suferite de FCArgeș în acest sezon competițional l-au determinat pe Marius Croitoru, noul antrenor al grupării din Trivale, să fie sceptic în privința anumitor jucători care au fost, de multe ori, în primul 11 ales de Andrei Prepeliță.

În următoarea perioadă există șanse mari să vedem o schimbare a modului de joc al alb-violeților și o nouă structură a jucătorilor care vor intra pe teren, iar din iarnă, o parte din fotbaliștii care au demonstrat că au fost aduși doar pentru renume, vor rămâne pe banca tehnică, potrivit surselor noastre.

Din câte se pare, primul vizat este Marius Constantin, care nu s-a făcut remarcat în turul Superligii. Acesta a fost „păsuit” de fostul tehnician, deși, se pare că majoritatea nopților și le petrecea prin cluburi de manele la băutură, iar când intra pe teren făcea gafă după gafă. De asemenea, unele persoane din conducerea clubului, dar și suporterii îl acuză că l-ar fi luat și pe Ișfan la petrecerile organizate în cârciumile din oraș, motiv pentru care tânăra speranță a alb violeților a performat din ce în ce mai puțin.

De asemenea, nume ca Latovlevici, Celestine sau Cestor s-ar afla pe lista neagră a lui Croitoru după greșelile comise în meciurile disputate în acest an. În momentul de față, unul dintre singurii fotbaliști de care „se ține cu dinții” este Arnold Garita, care a demonstrat că poate face diferența pe teren.

Rămâne de văzut dacă după etapa în care FC Argeș va întâlni CS Mioveni, la sfârșitul acestui an, Croitoru va decide să îi zboare pe cei enumerați mai sus și pe cine va aduce în loc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata