LIVE VIDEO. Ce facem cu infrastructura și transporturile rutiere? Dezbatere inedită la Pitești!

0

Ce facem cu infrastructura și transporturile rutiere? Ce facem cu problemele de pe drumurile din Argeș? Ce soluții găsim? Sunt doar o parte din întrebările la care se caută răspunsuri cu ocazia dezbaterii organizate de Alina Gorghiu, președinte al Senatului și al PNL Argeș, în această după amiază.

Starea proastă a drumurile din județul Argeș și lipsa de investiții din ultimii ani în domeniul infrastructurii, birocrația cu care se lovesc firmele care se înscriu la licitații pentru lucrări pe drumurile din județ sunt doar o problemă care se caută un răspuns în această dezbatere.

La eveniment participă Cristian Pistol, director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe Ion Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, pe Radu Perianu, prefect al Județului Argeș, pe Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, pe Toma Petcu, Președintele Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Senat, pe Eugen Pârvulescu, Membru al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Senat și Președinte PNL Teleorman, pe Alin Nica, Președintele Comisiei Naționale de Transporturi a PNL, Președintele Consiliului Județean Timiș, pe Florin Alexe, Vicepreședinte al Camerei Deputaților senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica, primari ai localităților argeșene, dar și consilieri locali și județeni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata