Loc de joacă din Pitești-pericol pentru copii! Sesizările părinților!

0

Loc de joacă din Pitești-pericol pentru copii! Sesizările părinților!

Un parc din zona de Nord a Piteștiului prezintă risc pentru copii. Cel puțin așa sună o sesizare făcută public de o mămică care înștiințează primăria de faptul că balansoarele, leagănele sau toboganele sunt rupte sau deteriorate. În această situație, zilnic, zeci de copii care vin în parc să se joace și să se relaxeze, sunt în pericol.

CITEȘTE ȘI: INDEMNIZAȚII DE CREȘTERE A COPILULUI OBȚINUTE ILEGAL! PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎN ARGEȘ!

Concret, este vorba despre o sesizare făcută public, pe unul dintre cele mai cunoscute grupuri de facebook destinat piteștenilor, care vizează parcul de lângă LSM, din zona de Nord a Piteștiului. Femeia cere, cu argumente, primăriei Pitești să se sesizeze și să trimită o echipă care să înlocuiască toate elementele rupte sau care se află într-un stadiu avansat de degradare, evitând în acest fel pericolele de accidentare.

„Semnalez si eu un incident din Parcul de langa LSM, zona Nord, bloc C3. Unul din balansoare s-a rut si prezinta risc pentru copiii. Primaria Municipiului Pitesti se poate sa trimiteti pentru inlocuirea lui si eventual si o verificare a elementelor din parc (leagane, tobogan). Toate sunt intr-o stare destul de degradata si e mai bie sa prevenim alte evenimente neplacute!”, semnalează piteșteanca.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata