Loc de joacă modern la Bradu! Ce alte investiții anunță primarul Stroe! Galerie foto!

0

Loc de joacă modern la Bradu! Ce alte investiții anunță primarul Stroe! Galerie foto! Vești bune pentru copiii și părinții din Bradu. Primarul Dan Stroe a anunțat ieri că a fost dat în folosință un nou loc de joacă, pe strada Livezilor. De asemenea, edilul anunță noi investiții și faptul că, micuții, se pot bucura în curând, de alte două noi locuri de joacă și recreere.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: FEMEIA DISPĂRUTĂ DE CINCI ZILE A FOST GĂSITĂ! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU EA?

„Dragi brădeni, mă bucur să vă anunț faptul că astăzi am dat în folosință locul de joacă amenajat pe strada Livezilor! După cum știți, zona respectivă era inundată frecvent atunci când ploua, însă în urma investițiilor efectuate (stație de pompare a apelor și achiziționarea unui teren pe care a fost introdusă canalizare pluvială în vederea evacuării apelor spre strada Magnoliei) am reușit să rezolvăm această problemă.

Ulterior, am decis să folosim la capacitate maximă terenul achiziționat, prin amenajarea unui parc și a unui loc de joacă pentru părinții și copiii din zonă. Iată că în această seară am reușit să dăm în folosință acest spațiu de relaxare.

În perioada următoare, îmi propun reabilitarea tuturor locurilor de joacă din comună după modelul celui de pe strada Livezilor. De asemenea, vor fi amenajate două noi locuri de joacă pe malul lacului Ilma, dar și în apropierea Căminului Cultural, acolo unde va fi astupat lacul din zonă (cel acoperit de papură). Doamne ajută!”, este mesajul transmis de primarul Dan Stroe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata