Locuri de parcare mai scumpe în Pitești! Află noile tarife!

0

Tarifele pentru parcările din Pitești se vor majora începând cu luna viitoare, potrivit unui proiect care va fi dezbătut și votat în ședința din această lună a Consiliului Local. Potrivit proiectului, se ia în calcul creșterea prețului atât pentru locurile de parcare publice, unde tarifarea se face începând cu o oră, dar și pentru cele aflate în zona centrală unde locuitorii nu beneficiază de parcări rezidențiale.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: DOUĂ CASE DISTRUSE DE FLĂCĂRI! INCENDIU DEVASTATOR! VIDEO!

Astfel, noile prețuri propuse sunt următoarele: 3 lei/oră, 6 lei/două ore 12 lei/zi. De asemenea, tariful pentru abonamentul trimestrial este 350 lei, semestrial – 700 lei, respectiv 1200 lei pentru abonamentul anual. Pentru riverani, costurile pentru închirierea unui loc de parcare vor fi urmăoarele: 100 lei – trimestrial, 200 lei – semestrial și 400 lei – anual. Mai mult, pentru persoanele juridice, taxa va fi de 12 lei/zi.

Potrivit proiectului, această propunere de „majorare a tarifelor de întreținere și exploatare a parcărilor publice cu plată se precizează faptul că de la aprobarea celor existente, au crescut costurile cu serviciile de salubritate, de reparații cu asfalt, de marcare, de montare și întreținere și mentenanță a panourilor de presemnalizare a parcărilor, serviciile de întreținere și mentenanță a sistemelor de autotaxare, serviciile de întreținere a echipamentelor din dotare, etc. Se consideră că prin stabilirea noilor tarife pentru parcărilor publice cu plată vor fi aduse venituri mai mari la bugetul local”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata