Look de petrecere în timp record

Oricat de mult timp ai aloca pregatirii pentru o petrecere, tot ramane ceva nebifat (mai ales daca esti gazda!). Iata cateva solutii de aplicat in avans!
Manichiura facuta pe ultima suta de metri
Solutie: Stickere decorative. Nu toata lumea agreeaza varianta manichiurii (semi) permanente, ca solutie pentru a scapa de grija unghiilor pentru cateva saptaman, iar cea clasica facuta in avans are sanse mari sa se deterioreze inainte de marele eveniment. Sa o lasi pe ultima suta de metri inseamna sa nu ai timp destul sa o lasi sa se usuce, deci nu-i loc nici de designuri sau alte aplicatii.
Din fericire, exista stickere-le pentru unghii. Avantaje: sunt ieftine, ai de unde alege, se aplica usor si repede (lipesti si pilesti!), nu necesita timp de uscare si sunt super-rezistente pe unghii. Recomandarea noastra: alege doua-trei modele si combina-le intre ele.
Coafura ratata
Solutie: Retro-frizuri. Ti-ai scos bigudiurile ai folosit ondulatorul si… dezastru, parul arata de parca ai fi fost martorul unei explozii! Cum n-ai vreme s-o iei de la capat, lucreaza cu ce-ai obtinut – fie il strangi bine si folosesti un burete pentru coc, fie iti pui pe cap o bentita elastica, pentru ca apoi sa-ti rulezi parul in jurul ei, la spate (e mult mai usor daca buclele sunt deja formate, iar textura va lasa impresia unei coafuri elaborate).
Machiaj prea… simplu
Solutie: „Aplicatiile” pentru ochi. Nu tuturor ne sta bine cu un ruj rosu (solutia salvatoare in caz ca nu vrei sau nu poti obtine un machiaj reusit pe pleoape). Pentru un look spectaculos la petrecere, poti alege fie sticker-ele pentru pleoape (sunt asemanatoare celor pentru unghii, doar ca imprima fard pe piele, apoi se indeparteaza), fie genele false cu insertii stralucitoare. De ultima generatie sunt si designurile cu mini-strasuri pe arcade.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.