Lotul FC Argeș – schimbat din temelii de Bogdan Vintilă! „Trebuie să fim realiști!”

0

Meciul din Cupa României cu CFR Cluj va aduce schimbări în lotul folosit de Bogdan Argeș Vintilă și în modul de joc al FC Argeș, a anunțat tehnicianul în urmă cu puțin timp. Lipsa de rezultate din ultimele 16 etape, l-au determinat pe antrenorul alb-violeților să vină cu o nouă abordare, astfel, în etapa de mâine seară vor fi folosiți și fotbaliști care au mai puține minute pe teren. De asemenea, Vintilă a spus că este prematur să „visăm” la o finală a Cupei, în condițiile în care piteșteni nu au mai avut un rezultat pozitiv de câteva luni.

CITEȘTE ȘI: VIOREL TUDOSE – ATAC SUB CENTURĂ LA CROITORU! „NU ARE ACUM NICIO REMUȘCARE ȘI NU SIMTE NIMIC CÂND VEDE CUM FC ARGEȘ PIERDE PE BANDĂ RULANTĂ!”

„O să avem în față un joc foarte interesant, din punctul meu de vedere. Este împotriva unei echipe foarte bune, știm că ei au duminică un joc important. Sunt sigur că Dan Petrescu va aborda diferit acest joc.  Noi, avem din păcate probeleme noastre și va trebui cumva să gestionăm tot lotul pentru că este dificil de dus trei jocuri în șapte zile. Așa că, la această partida voi apela la jucători care au jucat mai puțin și vom încerca să aducem o schimbare în modul de a juca, în modul nostru de a ne exprima în teren. Este o competiție a suprizelor, sperăm să facem o supriză plăcută joi seara la Cluj.

Ne dorim să reușim să marcăm și să câștigăm. Este primul pas pe care vreau să îl facem. Este prematur să ne gândim deja la o finală a Cupei României în situația în care suntem noi. Trebuie să fim realiști, să ne dăm seama că, defapt, primul lucru pe care trebuie să îl facem este să reușim să marcăm, să câștigăm, ca noi să ne revenim mental pentru a aborda următoarele jocuri” a declarat Vintilă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata