ziarobiectiv.ro

Lovitură dură pentru FC Argeș! Se taie finanțarea!

0

FC Argeș ar putea avea probleme financiare în următorul sezon din cauza ratării calificării în playoff, dar și din cauza unei legi intrate recent în vigoare. Clasarea în primele șase echipe ar fi adus o sumă consistentă de bani din drepturile de televizare a meciurilor, sumă care care ar fi susținut lejer salariile fotbaliștilor. Dar cum șansele sunt infime, banii vor fi tăiați din bugetul pe 2023 al alb-violeților.

CITEȘTE ȘI: SUTE DE AFACERIȘTI SĂLTAȚI DE POLIȚIȘTI! DESCINDERI DE AMPLOARE!

De asemenea, cluburile finanțate de primării au obligația să aloce 30% din bugetul echipelor pentru centrele de juniori, o sumă care văduvește din nou bugetul echipei mari. Potrivit surselor noastre, administrația locală intenționează să suplimenteze veniturile alocate în anul următor pentru a acoperi finanțarea alocată juniorilor.

În schimb, „o gură de aer” ar putea veni în perioada de mercato, perioadă în care conducerea FC Argeș ar putea vinde o parte din jucători astfel încât să stabilizeze bugetul echipei. Rămâne de văzut la cine va renunța Marius Croitoru în perioada următoare, dar și ce jucători liberi de contract va aduce la echipa din Trivale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata