Lovitură în stil mafiot într-o parcare din Morărești! Interlop urmărit internațional – găsit după trei ani!

0

Un bărbat a fost bătut și tâlhărit de un interlop urmărit internațional într-o parcare din comuna Morărești, iar agresorul a fost găsit de abia după trei ani de la comiterea tâlhăriei. Din primele informații, tâlharul, însoțit de alți doi străini, l-ar fi observat pe bătrânul de 69 ani care purta un lanț de aur la gât, nu a stat prea mult pe gânduri, l-a lovit puternic în față, i-a rupt bijuteria și a plecat în trombă cu o mașină înmatriculată într-o țară străină.

CITEȘTE ȘI: CUMPLIT! AMBULANȚĂ ÎN MISIUNE – IMPACT VIOLENT CU UN CAP DE POD! TREI PERSOANE RĂNITE!

Victima a depus plângere la Poliție, iar de abia după trei ani, tâlharul a fost identificat în timp ce era arestat în Germania într-un dosar în care a fost acuzat de trafic de droguri. Astfel, în anul 2021 i-a fost adusă la cunoștină calitatea de suspect, iar în cursul lunii februarie a acestui an a fost pus și sub acuzare. Oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 14 iulie 2018, un bărbat necunoscut, identificat în urma probatoriului administrat ca fiind un bărbat de 29 de ani, de cetățenie bulgară, ar fi sustras, prin exercitarea de acte de violență, un lanț din aur, unui bărbat de 69 de ani, din Morărești, în timp ce se aflau în zona unei parcări.

Având în vedere că bărbatul bănuit nu a fost identificat pe teritoriul României, în cauză au fost desfășurate mai multe activități de cooperare și corespondență cu autoritățile judiciare din mai multe state membre ale Uniunii Europene, fiind emise două ordine europene de anchetă. Astfel, în cursul anului 2021, celui în cauză i-a fost adusă la cunoștință învinuirea, de către organele de urmărire penală din Germania, iar ulterior, în cursul lunii februarie 2023, celui în cauză i-au fost aduse la cunoștință punerea în mișcare a acțiunii penale și calitatea de inculpat.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de de lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata