Lovitură pentru chiriași! Ce trebuie să facă pentru a beneficia de preț plafonat la facturi!

0

Veşti proaste pentru cei care stau în locuinţe închiriate în ceea ce privește prețul energiei electrice. Ministrul Energiei anunță că pentru a putea beneficia de tarife plafonate la energie, chiriaşii ar trebui să încheie contracte directe cu furnizorii de electricitate.

Ministrul Energiei a anunțat că acest lucru se poate realiza foarte ușor, în baza unui contract de închiriere dintre proprietar şi chiriaş, document ce trebuie să fie înregistrat la Agenția Națională de Administrare Fiscală.

„Cred că, totuşi, chiriaşii ar trebui să îşi facă contract pe numele lor. Ideea este că, în general, principiul este îţi dau ajutor pentru o locuinţă, dacă ai mai multe locuinţe, dacă nu locuieşti în ea e clar că nu consumi, dacă e cineva și, probabil că e un contract de închiriere înregistrat la Finanţe, cu acel contract poţi să îţi faci, evident contractul. Asta a fost decizia, ca, practic, şi cei care stau în acele locaţii, dacă nu sunt proprietari, să aibă contract direct cu furnizorul respectiv, cu orice furnizor.”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata