LOW is COOL! Metoda Loverboy și pericolul drogurilor explicate elevilor direct de polițiști!

0

Metoda de seducere a minorelor cu scopul de a fi scoase la produs (Loverboy), pericolul substanțelor psihoactive, importanța cunoașerii și respectării legii, iată câteva dintre temele principale de discuție abordate de polițiștii argeșeni cu elevi de liceu, chiar în sălile lor de clasă.
În ziua de 07 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au desfășurat activități cu caracter informativ-preventiv la Liceul cu Program Sportiv Câmpulung, Liceului Teoretic „Dan Barbilian” Câmpulung, Școala Gimnazială Boteni și la Școala Gimnazială „Sf. Iacob” Câmpulung.
Activitățile s-au desfășurat în cadrul Campaniei „Law iS COOL”, fiind prezentate aspecte privind răspunderea contravențională și penală a minorilor, precum și reducerea victimizării, dar și pentru prevenirea și combaterea consumului produselor cu efect psihoactiv.
Totodată, în cadrul activităților au fost prezentate și riscurile la care se expun prin folosirea neresponsabilă a rețelelor de socializare, a fost prezentată metoda „loverboy” și au fost prezentate modalități practice pentru reducerea victimizării în rândul minorilor. La activități au participat 234 de elevi și 18 cadre didactice.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata