Luaţi trei puncte în oraşul Unirii!

Mâine, în etapa a V-a a campionatului Ligii a II-a, CS Mioveni va juca în deplasare cu Unirea Alba Iulia. Partida este foarte importantă, mai ales pentru gruparea din Mioveni care este neînvinsă în campionat, dar Unirea Alba Iulia se află mai sus în clasament, fiind pe locul patru cu şase puncte şi golaveraj negativ, 5 – 8, în timp ce galben-verzii au trei puncte şi se află pe locul 10 cu 3 – 3 la golaveraj. O victorie ar pulsa echipa lui Mihăiţă Ianovschi mai multe locuri în clasament.
Revin jucătorii de bază
Conducerea tehnică şi administrativă a clubului din Mioveni consideră că meciul de la Alba Iulia este mult mai important decât cel din Cupa României. De aceea au şi fost menajaţi mai mulţi jucători în partida de miercuri din Cupă, jucători care vor fi titulari în partida de sâmbătă cu Unirea Alba Iulia. Mărgăritescu, Miulescu, Neaga şi Pasăre sunt unii din ei.
„Mergem la victorie!“
„Pentru noi este vital să câştigăm cele trei puncte pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaş din clasament, şi de aceea mergem la Alba Iulia să luăm cele trei puncte. În ce ne priveşte am creat toate condiţiile echipei şi jucătorilor. Suntem cu banii achitaţi la zi, aşa cum nu este la prea multe echipe. Cei de la Alba Iulia de-abia au strâns echipa în ultimele două săptămâni înainte de prima etapă, în timp ce a noastră s-a pregătit două luni. Nici nu concepem să pierdem la Unirea Alba Iulia, şi vrem victoria”. Declaraţia aparţine preşedintelui Dumitru Olteanu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.