Lucian Bode: Câmpulungenii merită un primar care știe foarte clar ce are de făcut!

0

Aici în Argeș, noi liberalii ne simțim foarte bine de fiecare dată când ne adunăm și este normal- pentru că aici este leagănul liberalismului. Sunt locuri sfinte, cu încărcătură istorică unde s-au luat decizii istorice pentru România de către familia Brătienilor, sunt locuri care ne inspiră și ne responsabilizează deopotrivă.

Prin noi înșine rostit aici, în Argeș, rezonează puternic pentru că ne amintește de spiritul marilor victorii liberale din trecut. Victorii pe care avem datoria să le împlinim în 2024.

De aceea, Argeșul nu poate fi decât liberal! Recăștigarea Argeșului în anul 2024 este poate una dintre cele mai mari provocări pentru noi, dar și una dintre cele mai arzătoare dorințe. Să readucem liberalismul acasă, în Argeș, este un obiectiv îndrăzneț, dar nu imposibil.

Mă bucur că PNL se întărește în județul Argeș și mai ales pe plan local, la Câmpulung. Se vede cu ochiul liber că sunteți determinați și motivați să intrați în alegerile din 2024 cu gândul de a câștiga. Asta e mentalitatea de care avem nevoie. Sunteți activi și ați intrat deja în logica de campanie, iar eu nu pot decât să vă felicit.

Aveți un lider județean cu vizibilitate și care este foarte activ în guvernul României, unul dintre cei mai performanți miniștri ai PNL. Este un mare atu pentru organizația locală. Atât la nivel de organizare, cât și din punct de vedere politic. Ceea ce nu s-a făcut în ultimii ani, se va face de acum.

Îi mulțumesc Alinei Gorghiu pentru determinarea și energia de a pune lucrurile în ordine și de a construi o organizație puternică, demnă de blazonul istoric al liberalilor din Argeș.

La Câmpulung, s-a alăturat echipei liberale domnul Norris Măgeanu, un om nou în politică dar cu multă determinare și dorință de a se implica în viața comunității locale.

Fiind, nu de ieri de azi, un promotor al zonei Câmpulung sunt convins că împreună cu echipa liberală va face o treabă bună la Câmpulung.Succes în toate campaniile care vor urma și victorii pe linie pentru liberali.

 

Dragi liberali,

 

La nivel național, suntem parte a unei coaliții care a ținut România pe linia de plutire în toți acești ani extrem de grei. Am reușit să ținem țara stabilă și, deși am fost sub presiunea vremurilor și a contextelor regionale complicate,  am reușit să construim, să facem investiții și să dezvoltăm România în ciuda tuturor crizelor suprapuse.

Coaliția actuală asigură stabilitatea de care are nevoie România. Nu este o coalitie bazată de simpatii politicii sau prietenii, este una pur pragmatică. Asta nu ne împiedică să ne manifestăm ca liberali si să ne apărăm principiile si valorile. Să corectăm ce avem de corectat în actul de guvernare si să ne susținem măsurile cu argumente.

Când constatăm că unele obiceiuri nu mor peste noapte, trebuie să luăm atitudine și să le combatem.

Nu a fost ușor și nici nu va fi ușor să stăm în această Coaliție. Dar trebuie să ținem cont că traversăm vremuri complicate, în care românii vor să trăiască în liniște și să aibă parte de un trai decent, să știe că este cineva responsabil la conducere. Nu vor nici circul AUR, nici circul USR. Nu vor scandal, nu vor ură și dezbinare în societate, vor responsabilitate și un plan de viitor concret din partea noastră.

Iar viitorul ni-l construim noi. Noi, liberalii, suntem cel mai mare partid de dreapta și vom rămâne așa și după alegeri. Indiferent cât se chinuie unii să zică că fac un pol de dreapta. Când în formula aceea pui un partid progresist de aventurieri politici la pachet cu două formațiuni de buzunar, poți spune cel mult că faci un vehicul de salvare al unor lideri care rămân fără loc de muncă, dar în niciun caz o construcție politică serioasă.

Tot ceea ce facem acum trebuie să plece de la premisa că PNL trebuie să câștige toate rândurile de alegeri și să dea Președintele României. Este un obiectiv ambițios, însă PNL are toate atuurile pentru  a realiza acest lucru.

Depinde de noi cum ne organizăm și cum ne prezentăm în fața electoratului. Alegerile din 2024 nu vor fi doar o probă a maturității politice, ci mai ales un test de organizare și de coeziune. Pentru PNL, obiectivul de a câștiga alegerile este complet justificat și legitim. Vă îndemn să ieșiți la luptă la toate nivelurile, să vă faceți auziți mai clar și mai răspicat și să impuneți punctul de vedere în ochii electoratului.

Va urma o perioadă care ne va pune la încercare reziliența politică și ne va testa convingerile fiecăruia. Este ceva de așteptat în preajma unor momente electorale. Însă riscul unui decont electoral nefast de mai târziu poate fi prevenit încă de acum, printr-o organizare internă eficientă și printr-o ofertă politică serioasă, cu un program politic și candidați serioși, alături de menținerea unității partidului.

O dimensiune importantă a luptei politice este recuperarea potențialului de vot din zone tradițional liberale, care ne-au consacrat în alte bătălii politice. Recâștigarea electoralului nostru din zonele urbane este un imperativ strategic pentru PNL, mai ales în Argeș.

Electoratul din Argeș și mai ales câmpulungenii au foarte multe nemulțumiri, nu cred în „vedetisme” și nici în oameni providențiali, și au toate motivele să o facă. Așteptările lor legitime sunt ca PNL să vină cu soluții la problemele reale ale comunității, probleme pe care alții doar se prefac că le rezolvă.

Câmpulungenii merită un primar care știe foarte clar ce are de făcut, care este implicat în viața comunității și care nu se pierde în tot felul de bătălii politice de uzură ori care visează tot felul de funcții europene sau naționale ce îl distrag de la nevoile Câmpulungului.

Pentru Câmpulung, e nevoie de un lider local care să fie profund conectat la realitățile și nevoile orașului. Un lider care nu doar înțelege, dar și simte pulsul comunității. Acest lider trebuie să fie un om de acțiune, nu un visător, cineva care pune comunitatea pe primul loc, nu aspirațiile personale.

Câmpulungenii sunt oameni pragmatici și nu pun preț pe abordări superficiale și lipsite de substanță. De aceea, au nevoie de oameni cu idei bune, serioși, implicați și responsabili, care le oferă perspective de viitor pentru comunitate. O comunitate prosperă, un oraș smart, în care să trăiești cu drag, un oraș care își păstrează valorile tradiționale în timp ce îmbrățișează inovația și progresul.

Aici la Câmpulung este nevoie de un om care va imprima orașului ritmul dezvoltării accelerate, pentru că modelele liberale de administrație din România sunt cele mai bune și și-au confirmat valoarea.

Succes Norris Măgeanu! Succes Alina Gorghiu! Succes liberalilor argeșeni! Împreună pentru victoriile liberale ale anului 2024!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata