Lucrări de amploare în Mioveni! Anunțul primarului Georgescu!

0
Lucrări de amploare în Mioveni! Anunțul primarului Georgescu! Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a anunțat recent că,  în această perioadă, se desfășoară ample lucrări de curățare a rigolelor acoperite în cartierul Racovița. Lucrările vor continua cu cea de pe strada Piscul Ilinii, după care și în celelalte cartiere.
„Pe mai multe artere rutiere din oraș, se execută, ori sunt planificate să înceapă, lucrări de refacere a marcajelor. Fântânile arteziene din oraș au fost supuse unor lucrări de întreținere, revizie și verificare ale echipamentelor. Continuăm și alte lucrări specifice: igienizarea spaţiilor verzi, toaletarea pomilor ornamentali aflaţi pe domeniul public, aranjarea rondourilor și plantarea de trandafiri în mai multe zone din oraș. Zilele trecute am finalizat lucrările de igienizare a fântânilor publice din Mioveni și Colibași, urmând ca în această săptămână să încheiem operațiunea și pentru ultimele 7 din Racovița, Făget și Clucereasa.”, este anunțul primarului Georgescu.
Sesizările sau sugestiile cu privire la desfășurarea campaniei de curățenie pot fi trimise prin următoarele mijloace:
  • DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102
  • Email – contact@sedc-mioveni.ro
  • Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata