Lucrări de amploare la o importantă școală din Pitești! Anunțul primarului Gentea! 

0

Primarul Cristian Gentea a anunțat recent că la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, lucrările au reînceput la Sala de Educație Fizică Școlară, după intervenția făcută la CNI. Mai mult decât atât, până la începerea noului an școlar, ADP va efectua lucrări de reabilitare în curtea școlii, astfel încât, elevii să revină la școală în condiții decente. 

„La Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, lucrările au reînceput la Sala de Educație Fizică Școlară, după intervenția făcută la CNI! Mi s-a promis că va fi finalizată în cel mai scurt timp posibil.
Dar, cu siguranță, nu va fi gata până la reluarea cursurilor. Normal ar fi fost să reabilităm aleea de acces în școală (care arată deplorabil) după recepția sălii.
Însă nu putem lua copiilor și părinților bucuria primei zile de școală într-o incintă civilizată! Tocmai de aceea, am hotărât începerea lucrărilor de reabilitare imediat, răspunzând astfel solicitărilor școlii și ale părinților. Lucrarea o vom face prin ADP și va fi gata până la 5 septembrie.”, a anunțat edilul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata