Lucrări fără precedent pe A1 Pitești – București! Se schimbă tot!

0

Lucrările avansează rapid la tronsonul 3 al Autostrăzii Bucureștiului, iar în această perioadă constructorul a început ridicarea grinzilor tablierului metalic de la nodul rutier dintre A0 și Autostrada Pitești – București, a anunțat Ionel Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor. Lucrările sunt realizate în paralel cu două macarale pe partea stângă a sensului de mers Pitești – București. De asemenea, demnitarul a anunțat că în aproximativ două săptămâni, traficul va fi retricționat pe ambele bretele pentru finalizarea montării grinzilor pe Autostrada A0.

CITEȘTE ȘI: DRUMUL EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA SE EXTINDE CU 110 KM! AFLĂ TRASEUL COMPLET!

„A început montarea tablierului metalic la nodul rutier dintre A0 și A1! De data aceasta, pe șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Bucureștiului A0, așa cum am anunțat săptămâna trecută, minunea chiar se întâmplă – antreprenorul s-a ținut de cuvânt și a început ridicarea grinzilor tablierului metalic aferent pasajului principal de la intersecția A0 cu A1. Operațiunea se desfășoară cu 2 macarale în tandem, prima deschidere a pasajului pe care se montează grinzile fiind cea de pe partea stânga a sensului de mers București – Pitești, iar la montarea acestora la deschiderea peste A1, în aproximativ 10-14 zile, va fi nevoie de devierea traficului pe bretele provizorii. Lotul 3 al A0 Sud leagă DN6, în zona Bragadiru – Cornetu, până la A1, în zona localităților Ciorogârla – Dragomirești Vale (inclusiv nodul rutier dintre A0 și A1) și are o lungime de 18 km” a anunțat Scrioșteanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata