Lucrări importante într-un cartier din Pitești! Anunțul primarului Gentea!

0

Lucrări importante într-un cartier din Pitești! Anunțul primarului Gentea!

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp, că astăzi începe o lucrare mult așteptată de cetățenii din zona Parc Făget-Mihăileanu. Concret, este vorba despre canalizarea pluvială nouă, astfel încât locuitorii din această zonă să nu se mai confrunte cu problemele din trecut când, la o ploaie mai puternică, apa le intra în case.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A AFLAT CINE A BLOCAT LUCRĂRILE LA NOUL STADION DIN PITEȘTI! FIRMA – ABONATĂ LA BANI PUBLICI!

„Astăzi dăm ordinul de începere pentru o lucrare mult așteptată de către cetățenii din zona Parc Făget-Mihăileanu! Realizăm o CANALIZARE PLUVIALĂ NOUĂ, care îi va scuti, în viitor, de problemele cu care se confruntă de multă vreme. Am fost, în mai multe rânduri, în gospodăriile oamenilor din această zonă și am văzut teama din ochii lor că, la prima ploaie puternică, apa le va intra (din nou!) în locuințe.

Indiferent de cauzele „istorice” și tehnice care au dus la această situație, trebuie să o remediem! Pe piteșteni nu îi interesează cine și când a greșit și nici văicărelile despre „greaua moștenire”. Ei vor să găsim soluții – noi, cei de astăzi! Și exact asta facem!, este mesajul transmis de primarul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata