Ludovic Orban, alături de câmpulungeni! Află motivul!

0

Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost marți alături de câmpulungeni, unde a participat la Focul lui Sumedru- tradiție care este păstrată de musceleni de peste două mii de ani. Tradițiile și obiceiurile frumoase de pe meleagurile muscelene i-au bucurat pe cei prezenți la evenimentul organizat de Primăria Câmpulung.

De asemenea, Ludovic Orban a participat la inaugurarea sediului Forța Dreptei Câmpulung, situat chiar în centrul orașului, unde s-a întâlnit cu membrii Biroului Permanent Local și i-a urat succes președintelui organizației, Gabriel Marcu. Acesta, om de afaceri, care nu a mai făcut până acum politică, a reușit într-un timp foarte scurt să coaguleze o echipă de aproximativ 30 de oameni inimoși, deciși să facă politică pentru schimbarea în bine a municipiului. Alături de liderul partidului au fost prezenți președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei și membri ai Biroului Permanent Județean.

Delegația Forța Dreptei, condusă de Ludovic Orban, s-a întâlnit și cu primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, având parte de o primire caldă și jovială.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata