Ludovic Orban- prezent la inaugurarea sediului Forta Dreptei Curtea de Arges!

0
Presedintele partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a fost prezent azi la Curtea de Arges, unde a participat la inaugurarea sediului organizatiei municipale. Impreuna cu presedintele Forta Dreptei Arges, Emanuel Soare, cu deputatul Adrian Miutescu, vicepresedinte Forta Dreptei si coordonatorul organizatiei Curtea de Arges, Robert Badea, Ludovic Orban a stat de vorba cu argesenii, luand pulsul cetatenilor din orasul Basarabilor.
De asemenea, delegatia Forta Dreptei a depus o coroana de flori la Manastirea Curtea de Arges, la mormantul Regelui Ferdinand si al Reginei Maria- anul acesta marcandu-se centenarul incoronarii.
„Cunosc foarte multi locuitori din Curtea de Arges, care trebuie sa stie ca autostrada Pitesti-Sibiu va crea oportunitati de dezvoltare care ar trebui sa fie folosite de administratia locala. In schimb, pe santierul din centrul orasului, nu am vazut azi niciun muncitor. Daca nu ar fi fost Guvernul Orban, lucrarile la autostrada nu erau pornite nici acum. Ma bucur ca Forta Dreptei are organizatie la Curtea de Arges si le urez succes colegilor din municipiu”– a declarat presedintele Ludovic Orban.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata