Mădălin Ionescu în culmea fericirii, după două luni de suspans!

La mai bine de două luni de la momentul în care au realizat că le-a fost jefuită casa, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pot răsufla ușurați.

În seara incidentului, prezentatorul emisiunii „WoWbiz” era cu soția sa în oraș, iar când s-au întors acasă, au găstit toată casa răscolită și mai multe bunuri de valoare lipsă.

După două luni de investigații amănunțite și operațiuni mai ceva ca în filme, hoții au fost prinși de către ofițerii de la Serviciul de Investigații Criminalistice din cadrul Poliției Ilfov, iar paguba de circa 7500 de euro a fost recuperată.

„Îi felicit pentru profesionalismul cu care au acționat. Oamenii aceștia au muncit într-un ritm draconic pentru a-i prinde pe hoți. Și ca să se înțeleagă efortul incredibil pe care l-au depus, vreau să se știe că au lucrat chiar și de Revelion pentru rezolvarea anchetei”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru WOWbiz.

La momentul jafului, Cristina era foarte supărată pe hoți pentru că a rămas inclusiv fără verighetă, pe care o uitase acasă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.